Wij bieden oplossingen voor XRF toepassingen Neem contact met ons op!

  • +49 (0)2821 48011-10 

FLUXANA® Uw leverancier voor XRF Applicatie Oplossingen

Productcatalogus

Introductie

Onze klanten zijn gebruikers van röntgenfluorescentie (XRF). Deze spectroscopische methode wordt gebruikt voor elementanalyse omdat hiermee de anorganische componenten in een stof/product kunnen worden bepaald. De methode wordt toegepast in de gehele kwaliteitsborgingsbranche en ook in instellingen en autoriteiten die toezicht houden op de naleving van de regelgeving.

 

Wij leveren alle soorten accessoires, zoals bekers, folies, chemicaliën en kalibratiestandaarden, aan de gebruikers van XRF. Daarnaast bieden we een breed scala aan monster-voorbereidingsapparatuur, waaronder fusieapparatuur, molens en persen. Om onze klanten te ondersteunen, bieden we ook commerciële XRF-analyse, de productie van nieuwe referentiematerialen en de uitvoering van ringonderzoeken. Afgezien van het gebruik van onze producten in verband met röntgenfluorescentie analyse, hebben onze klanten steeds meer ondersteuning nodig bij de praktische toepassing van deze methoden. Om deze reden bieden we klanten de mogelijkheid voor complete applicatieontwikkeling inclusief introductie tot onsite methodologie in het laboratorium van de klant. In het verleden werden deze diensten vooral gevraagd door de cement- en winningsindustrieën. We bieden deze services nu echter aan alle gebruikers van XRF - wereldwijd. Er worden ook trainingen aangeboden waarin de theoretische grondbeginselen van XRF-technologie en praktische toepassingen worden behandeld.

Analytisch laboratorium, verkoop, ondersteuning en marketing 

FLUXANA’s Het hoofdkantoor is gevestigd in Bedburg-Hau in het Nederrijngebied. Het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe testmethoden voor röntgenfluorescentie analyse, in het kader van commerciële analyse en externe röntgenfluorescentie diensten, wordt hier uitgevoerd.


Het centrale voorraadmagazijn met ruimtes voor klanttrainingen en seminars bevindt zich ook in Bedburg-Hau. Van hieruit wordt ook service voor de monster-voorbereidingsapparatuur georganiseerd.

Productie van apparatuur voor monstervoorbereiding

FLUXANA exploiteert een extra installatie in Bedburg-Hau aan de Nederrijn. Monster-voorbereidingsapparatuur voor röntgenfluorescentie analyse wordt daar geproduceerd en ontwikkeld.

Productie van Speciaal glaswerk

Een andere faciliteit bevindt zich in Ilmenau, Thüringen. Daar wordt XRF-glaswerk geproduceerd volgens de specificaties en eisen van onze klanten. Dit glaswerk wordt gebruikt om de stabiliteit van XRF-instrumenten te bewaken.

 

 

FLUXANA® GmbH & Co. KG
Borschelstr. 3
47551 Bedburg-Hau 
Germany

+49 (0)2821 48011-10
info@fluxana.com

De online database voor gecertificeerde referentiematerialen!

Bekijk hier de mogelijkheden…

Nieuwsbrief

Copyright © 2023   FLUXANA® GmbH & Co. KG  |  Alle rechten voorbehouden  |  +49 (0)2821 48011-10   info@fluxana.de