Wij bieden oplossingen voor XRF toepassingen Neem contact met ons op!

• +31 (0)165 370 316

Online ondersteuning

FLUXANA heeft een team van XRF-specialisten die naar klanten over de hele wereld reizen om hen te ondersteunen bij hun analytische problemen om ter plaatse kalibraties op te zetten. Maar soms heeft een klant onmiddellijke en goedkope hulp nodig. Hiervoor biedt FLUXANA online ondersteuning met behulp van programma's zoals; TeamViewer, Microsoft Teams, Zoom en andere programmatuur om veilig op afstand toegang te krijgen tot de XRF-software van de klant.

Wij garanderen een veilig gebruik van uw software en data en u blijft constant in controle over uw computer. U kunt precies volgen wat de specialist op de pc doet.

Neem gerust contact met ons op.

Download Teamviewer Software

AnTech Instruments
Pastoor van Breugelstraat 150 B
4744 AH Bosschenhoofd
Netherlands

+31(0)165 370 316
info@antech.nl

De online database voor gecertificeerde referentiematerialen!

Bekijk hier de mogelijkheden…

Newsletter

Invalid Input

Copyright © 2021   FLUXANA® GmbH & Co. KG  |  Alle rechten voorbehouden  |  +49 (0)2821 48011-10   info@fluxana.de