Wij bieden oplossingen voor XRF toepassingen Neem contact met ons op!

• +49 (0)2821 48011-10

Online ondersteuning

FLUXANA heeft een team van XRF-specialisten die naar klanten over de hele wereld reizen om hen te ondersteunen bij hun analytische problemen om ter plaatse kalibraties op te zetten. Maar soms heeft een klant onmiddellijke en goedkope hulp nodig. Hiervoor biedt FLUXANA online ondersteuning met behulp van programma's zoals; TeamViewer, Microsoft Teams, Zoom en andere programmatuur om veilig op afstand toegang te krijgen tot de XRF-software van de klant.

Wij garanderen een veilig gebruik van uw software en data en u blijft constant in controle over uw computer. U kunt precies volgen wat de specialist op de pc doet.

Neem gerust contact met ons op.

Download Teamviewer Software

FLUXANA® GmbH & Co. KG
Borschelstr. 3
47551 Bedburg-Hau
Germany

+49 (0)2821 48011-10
info@fluxana.com

De online database voor gecertificeerde referentiematerialen!

Bekijk hier de mogelijkheden…

Nieuwsbrief

Copyright © 2023   FLUXANA® GmbH & Co. KG  |  Alle rechten voorbehouden  |  +49 (0)2821 48011-10   info@fluxana.de